Инвестициите в строителството

     1. Влиянието на частният сектор върху бранша със строителна фирма МД-90 за Варна и област

    Това е водещо в областта на строителството и ще продължава своята тенденция трайно нагоре, но с доста бавни темпове все пак, тъй като обстановката все още не е толкова стабилна в стази област. Чуждите инвестиции също са част от системата, но тяхната мащабност също е ограничена от барирерите, които има следствие държавният инструментариум.

 

    2. Европрограмите и влиянието им върху строителният сектор

    Европрограмите през текущата година оказаха своето влияние и въздействаха положително с увеличаване на  обществените поръчки и реализирани обекти в страната. Това дава оптимизъм за строителният сектор и неговото бъдещо развитие. Очакванията са от европрограмите до 2022 г  са за  2.5 милиарда лева от търговете.

    До сега са реализирани различни строителни обекти в страната от началото на тази година за над 7 милиарда лева, като до края на годината се очаква да се достигне до около 10 милиарда лева производствените  завършени обекти.

    Следващата година  се очертава да бъде още по-благоприятна, според статистическите данни за страната. С тези данни за Вас от строителна фирма МД-90. Повече за нашите обекти и проекти, на адреса на сайта и блога – http://www.md90.biz

 

Вашият коментар