Решения при денивелация на терена

       1. Решения при денивелация на терена със строителна фирма МД-90 за Вас:

        Терасиране  и създаване на зелени или цветни лехи, мини шадравани…и т.н. Ако искате да имате градина на такъв терен това не е невъзможно вече. Дори точно обратното,  вашата градина ще е уникална. Единственото условие е тя да бъде съобразена с околната природна среда за да бъде лесна за поддържане.

denivelaziq teren rehenie

  • Направете си импровизирано водопадче по стените. Така ще съчетава необходимото с красивото, а и през летните жеги това ще е любимо място.

denivelaziq teren rehenie2

  • При по-големи пространства на площите, може да се терасират  различни по-вид площадки. Тук също може да бъдат обособени и използвани в зависимост от интересите на неговия собственик и неговите навици.
  • Ако пък имате пътеки и искате да запазят своя естествен наклон, ще се наложи да ги корегирате със стълбички. Така вашия терен ще притежава всички нужни удобства, превърнати в преимущества.

      Вариантите за решения за денивелация на терени са много. За повече практически  решения, може да се свържете с консултантите на строителна фирма МД-90 за Варна и област  – http://www.md90.biz

Едно мнение за “Решения при денивелация на терена

Вашият коментар