Шум – отражение и решения за дома

     Обикновено свикваме с шума около нас, независимо дали става въпрос за офис, на улицата или у дома. Не живеем всички в среда, в която шума да не е част от нашето ежедневие.

    Постояненият шум в един момент влияе върху нас и в един момент  пречи да имаме пълноценен начин на съществуване. Въздейства върху психиката, върху режима ни на работа и сън и т.н.  Няма да изброяваме всички негови недостатъци. Те се знаят.

    Затова консултантите на строителна фирма МД-90 ще Ви запознаят по-скоро как качеството и комфорта на  нашето строителство решава тези елементарни проблеми. Ето някой от тези ефективни решения:

  • izolaciiВъншна изолация на стени, която е най-ефективна като решение. За да бъде нейният коефициент висок е важно да се избира високо качество на изолацията като материал, нейната плътност и т.н.
  • Вътрешне изолация на стени и тавани се прави само когато това е наложително
  • Използване на дограма, която да неутрализира външният шум. За тази цел тя трябва да притежава нужната дебелина на стъклото,  еластичност, добра хемертизация на профилите
  • Вратите също допринасят за изолация на шума в помещенията
  • Подът и неговата оснава – дали да бъде теракот,  дърво, ламинат, камък и какви килими ще има върху него,   също влияят върху крайният резултат за изолация на шума.

 

izolacii2 -jpg

    При съчетание на всички гореизброени показатели за изолация,  ще имате дом, в който ще може да водите здравословен начин на живот, енергийно ефективен и осигуряващ хармония и комфорт.

   Повече за услугите ни на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Вас – www.md90.biz, както за ново строителство, така и за реконструкции и ремонти.

Вашият коментар