Мащаби и пространства в един нов дом

      Задължението на архитекта е да открие от какви потребности имат нужда хората  и да ги пресъздаде в пространството на сградите. Това което остава винаги непреходно във времето  е затвореното  пространство чрез който възприемаме мястото,  което  живеем,   работим, почиваме. Нуждите на хората непрекъснато се изменят.   В строителството, архитектите са тези които първи трябва да реагират на тези обстоятелствени промени.

     remont kasta

  Мащабът е нещото което определя нашите възприятия. Затова когато решите да изберете своя проект при строителство на къща, строителна фирма МД-90 Ви съветва добре да обмислите всеки един детайл. Това е гаранция за  дългосрочната инвестиция,  от която да сте доволни.

moqta kasta

     Всеки един проект на  къща е едно самостоятелно творение. Неговото създаване е плод не само от труда на архитекта, а най-вече на Вашите очаквания и нагласи, които сте успели да придадете още  преди самото проектиране за разпределение, отворени, затворени пространства,  наличие на  повече светлина или точно обратното т.н.  Важното е къщата, когато е завършена да Ви носи усещане за спокойствие, уют и  индивидуално присъствие.

      Повече за строителни услуги и консултации на сайта на строителна фирма МД-90 за Варна и област

Вашият коментар