Модулни „сглобяеми” къщи

  1. Повече за модулните къщи със строителна фирма МД-90 за Варна и област:

modulna kasta4modulna kasta2

        Модулните или т.нар. сглобяеми къщи вече са абсолютно модернизирани и не отстъпват по нищо на „класическото строителство на къщи у нас.   Те имат  всички технологични стандарти за качество и предимството да се изграждат с по-бързи темпове във времето.  Същевременно притежават всички необходими  условия за комфорт на съвременно жилище.

    Но все пак не оставайте в заблуда,  че за тях не се изисква строителна документация. Това е сграда, за която също са нужни инвестиционни проекти, разрешително за строеж и въобще процедурата не се различава съществено от стандартното  строителство на къщи.

        Предимствата са свързани със  съкратеният период на построяване, което не е никак малко, ако бързате и по-ниската себестойност все пак, което също си е съществено предимство.

  1. Ето някой основни изисквания, които трябва да се спазват при „модулно” строителство на къщи:

  • Конструкцията е желателно да бъде все пак монолитна, за да може да носи на по-голямо натоварване и да има здрава основа, ако все пак решите да надстроявате над нея.
  • Дограмата трябва да е качествена, тя трябва да осигурява и достатъчно светлина на помещенията. Тези предимства ще оцените на по-късен етап със сигурност.
  • Добрата изолация трябва да бъде външна и вътрешна на помещенията, за да имате постоянна температура на жилищната площ.
  • Трябва да има изградени всички противопожарни, земетръсни изисквания, с които ще имате нужното спокойствие за жилището.

     При спазване на всички тези правила, Вашият дом ще може да има дълъг живот и комфорт, който искате. За  строителни услуги и повече информация от строителна фирма МД-90 за Варна и област, може да видите  на сайта и блога ни на адрес – www.md90.biz или да се обадете на  телефоните ни  за контакт.

Вашият коментар