Индустриалната визия- новата тенденция в екстериора на дома

                   

1. Индустриално присъствие на екстериор за дома                 

 

Екстериора започва с външните линии, цветове и  форми, които трябва да изберете за фасадата, независимо дали става въпрос за ремонт или ново строителство.  За получаване на този „индустриален“ ефект е важно спазването на следните правила при тази наложило се вече тенденция с името „индустриална визия”. 

2. Индустриалната визия за правилно позициониране на фасадата

За правилното и естетическо присъствие на фасадата е важно най-вече наличието на симетрия и пропорции на сградата. Това е началото на цялостният и облик.  .

  • за постигане на този най-прост способ е налагането на един и същи цвят в два последователни нюанса. Получава се ефект, в който единият е отражение на другия като светлосянка, т.е вторият цвят има само допълнителен и декоративен елемент към първият основен цвят.
  • друг способ, за получаване на „индустриална“ визия на фасадата са използването на два констрастни цвята. Залага се винаги на един неутрален, като се акцентира върху неговата срещуположност, например светъл и тъмен тон на различни цветове
  • все пак най-важното при определяне на цветовете на подобна „индустриална“ визия е да изберете цветове, които могат да прикрият несъвършенствата на сградата, ако има такива и да подчертаят нейните предимства.

2. Акценти на модерната „индустриална“визия сграда

   Акцента на модерната напоследък „индустриална“ тенденция за екстериора на дома акцентира върху простите изчистени,  пастелни и  земни цветове. Независимо какви комбинации на цветове в „индустриален“ стил ще изберете, следвайте собствената си представа на избор, както за интериор, така и за екстериор на дома.

Но не забравяйте простото правило че интериора и екстериора на дома трябва да съответстват и да следват една обща линия като стил.

    Повече информация за новите тенденции в жилищното строителство, както и за нашите строителни услуги и консултации на строителна фирма МД-90 за Варна и област, може да намерите на сайта и блога ни на адреса за Вас – http://www.md90.biz

Вашият коментар