Соларни иновативни детайли за фасадни облицовки

  1.  Иновации в соларните фасадни облицовки с МД-90 за Вас

Фасадната облицовка е лицето на сградата. Така че освен естетически функции, трябва да има и практически задачи като водоустойчмивост, пожароустойчивост и т.н. Съвременните технологични соларни решения осигуряват енергия за климатизация, отопление, изолации и т.н , Те са подходящи за облицовка на фасадни елементи, стени, капандури, балкони и балюстради, изпълнение на фасадно остъкляване, изграждане на вентилируеми соларни фасади, както и на окачени системи (популярни още като „втори“ фасади, „second skin“ или „double skin“ системи).

     Нашите консултанти  на строителна фирма МД-90 ще ви запознаят с този нов продукт за фасади и неговите технически характеристики –  „слънчеви”  соларни решения за фасади.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е enerhiina-efektivnoct-2.jpg

  • Изграден от полиетилен с определена форма, върху която е изградена фотоволтаична клетка
  •  Закрепването се осъществява върху рамка от  неръждаем метал.
  • Интересното е че дори някоя от тези клетки  да се повреди,  това не влияе върху общата соларна система.
  • Монтажа и демонтажа на всяко едно от тези соларни системи  е бърз и лесен
  • Соларната система не е зависима от  спецификата на фасадата и нейната архитектура
  • Всяко едно от тези „слънчеви” форми има определена мощност от 0.5 W
  • Могат да бъдат монтирани по различни начини. Например могат да създадат естествена климатична вентилация като топлият въздух да се охлажда и да се поема от сградата.
  • Дизайна на този тип соларни детайли позволява да бъдат почти „невидими” или да се откроява в зависимост от желанието на нейните собственици.

2. Приложение на соларни фасадни решения с МД-90

Тези соларни панели са подходящи за фасадни панели, облицовка тераси, комини, покриви и т.н Избора е достатъчно голям и е едно практично енергийно-ефективно решение в дългосрочен план. Едно ново екологично енергийно присъствие на сгради от ново поколение. ,

   Повече за фасадни соларни панели, както и за нашите строителни услуги, на сайта и блога Ни   за строителна фирма МД-90 за Варна и област на адрес – https://www.md90.biz

 

Вашият коментар